Aftrap elke wachtkamer een eigen fotoboek van Oud Lemmer

Wacht ruimtes krijgen het fotoboek van Lemmer.

Zoals een ieder weet is het foto verzamel sticker boek van Lemmer met de titel "Groeten uit Lemmer"een groot succes. Eind vorig jaar was menig Lemster een gedreven verzamelaar om alle sticker te verzamelen en vervolgens in te plakken. Het boek, een initiatief van supermarkt Jumbo van Sjoerd de Jong en stichting Oud Lemmer, ligt nu in menig huiskamer, zowel in Lemmer maar ook in andere plaatsen over de gehele wereld.

Er waren nog een paar boeken en stickers over. Deze hebben wij verzameld. Gelukkig waren onder meer Alie Winters en dochter Angela, beiden vrijwilligsters van de stichting Oud Lemmer, zo betrokken bij de organisatie van de ruildagen en het verzamelen van de stickers, dat zij wel raad wisten met de overgebleven boeken en stickers. De afgelopen weken hebben ze alle stickers geordend zodat voor elk boek nu een zakje met stickers is. Als die ingeplakt worden is het boek compleet.

Tijdens de verschillende gesprekken kwam het idee op tafel om in elke wachtruimte van bijvoorbeeld huisarts, tandartsen fysiotherapie praktijk een fotoboek ter inzage te leggen. Op die wijze kunnen veel mensen tijdens het wachten genieten van het boek.

Afgelopen zaterdag 3 februari is de verspreiding gestart van het uitdelen van de eerste boeken. Dit werd gedaan tijdens de openhuis dag van het hernieuwde Gezondheidscentrum "Lemsterpark"aan de Houtsaachmolen 9 in Lemmer.

Sjoerd de jong van de supermarkt en Alie Winters overhandigden de boeken aan ondermeer Wietske Rottine en Willy de Jongh.

Dit gebaar werd zeer op prijs gesteld. De komende tijd zullen ook de andere wachtruimtes voorzien worden van een dergelijk boek.

Op de foto staan rechts Alie Winters, Wietske Rottine en Willy de Jongh elke met een boek en links Sjoerd de Jong te midden van een deel van de medewerkers.

Overig nieuws

Fijne feestdagen

Het bestuur en de vrijwilligers  van de stichting Oud Lemmer wenst u allen fijne feestdagen en een gezond 2019. Mag het vooral weer een monumentaal jaar worden.   Komend jaar laten we ...

lees meer

De maan maakt ruimte voor de dag

Vanochtend 23 november 2018, maakt de maan ruimte voor de dag. Foto genomen tijdens wandeling Rondje Dok. Bijzondere omstandigheid in het rustige Lemmer. Zo kan een ieder meegenieten. Het akenbankje ...

lees meer

Veel bezoekers tijdens Nazomeren in Lemmer

Gezellig druk tijdens Nazomeren in Lemmer  Het was afgelopen weekend vanwege Nazomeren in Lemmer een gezellige drukte in het centrum van Lemmer. Veel inwoners en gasten, liepen vrijdag en ...

lees meer

BEDANKT

Het bestuur van de stichting Oud Lemmer, kijkt met veel plezier en genoegen terug op de 3 dagen Nazomeren in Lemmer. Vele duizenden mensen hebben Lemmer bezocht en genoten wat Lemmer te bieden heeft. ...

lees meer