informatie avond UITFestival Lemmer

27 maart 2023

Culturele organisaties of cultuurmakers gezocht voor UITFestival.

 Wil je meer informatie over het UITfestival, kom dan langs op maandag 27 maart tussen 19:30 uur en 20:30 uur in de Bibliotheek aan de Albert Koopmanstraat in Lemmer.

 Op zaterdag 9 september tussen 13.00 en 17.00 uur staan de dorpen Lemmer, Joure en Balk in het teken van cultuur tijdens de 2e editie van het UITfestival in de Fryske Marren. Het is de aftrap van het culturele seizoen 2023/2024. Een veelzijdig festival in het centrum van de drie dorpen, met optredens, exposities, marktkramen en workshops. Met dit festival kunnen alle culturele verenigingen en cultuurmakers binnen de gemeente De Fryske Marren laten zien wat ze in huis hebben. Te denken valt aan koren, muziekkorpsen, kunstenaars, bands, comedians, straattheater, toneelverenigingen, podia, historische verenigingen etc. Cultuurorganisaties en cultuurmakers kunnen zich vanaf heden aanmelden.  

Tijdens deze dag kan het publiek op een laagdrempelige manier ervaren wat er op het gebied van kunst en cultuur in de Fryske Marren te beleven is. Het is de perfecte plek voor het publiek om informatie te krijgen over het aanbod binnen de kunst- en culturele sector. Naast gevestigde culturele instellingen is er ook plek voor kleinere initiatieven en amateurverenigingen om zich te presenteren.

Wil je je als cultuurorganisatie of cultuurmaker op het UITfestival presenteren? Meld je dan aan via www.uitfestivaldfm.nl.

 

 

Daar zitten de vrijwilligers van de werkgroep UITFestival Lemmer voor jullie klaar met koffie, om de gevraagde info te verstrekken.

Het UITfestival is een samenwerking van; Stichting Oud Lemmer, Bibliotheken Mar en Fean, CVK It Toanhûs, Mar en Klif en Museum Joure.