13 juli Optreden Muziek en Zangvereniging Excelsior

13 July 2024

Zaterdag 13 juli "Muziek en Zangvereniging Excelsior"

Door de vrijwilligers die meewerken aan de openstelling van de kerk en de stichting Oud Lemmer, wordt deze muzikale actie georganiseerd . Wat blijft het een mooie  locatie om met ons koor een optreden te mogen doen in de Tsjerke oan it Dok. Al een aantal jaren zijn wij tijdens muziek in de kerk van de partij en genieten daar iedere keer weer van.  

Wij zijn het gemengd koor van Muziek en Zangvereniging Excelsior en bestaan uit enthousiaste zangers en zangeressen die met veel plezier iedere woensdagavond in Lemmer repeteren.  Onze vereniging bestaat uit een harmonie (opgericht in 1896) en een gemengd koor (opgericht in 1914). Excelsior heeft wat dat betreft haar sporen in Lemmer en omstreken behoorlijk verdiend. Wij zullen een deel van ons afwisselend repertoire aan u  ten gehore brengen onder leiding van onze enthousiaste dirigent Jan Andries Dijkstra. Voor meer info kijk dan op facebook.

Wij wensen iedereen veel luisterplezier !

Na afloop is de tip van de dag, loop " het rondje Dok", Gezellig langs de terrassen, winkels en de monumentale panden van het centrum van Lemmer wandelen en genieten.  

Breng ook een bezoek aan de RK Kerk Willibrordus in de Schans, zeker de moeite van een bezoek waard. Kijk op de site www.oudlemmer.nl en voor livebeelden op www.webcamlemmer.nl

Hieronder het programma op de andere zaterdagmiddagen, ook om 15:00 uur tijdens muziek in deze kerk;

13 juli

 Koor "Excelsior"

20 juli

"Strings N´ Voices"   Zang en muziek

27 juli

 Orgelconcert

 3 augustus

 Piano/ viool

10 augustus 

Lemster Palet, live schilderen, dwarsfluit en zang,  piano en gitaar

17 augustus en 24 augustus

Geen openstelling

31 augustus

 Trio: Zang en muziek

7 september

 Duo "Klonje" 

14 september

Trio: zang, piano, trombone

Zondag   15 september

Muzikaal moment en uitreiking Lemster bokking om 15:00 uur.