2 september Open Huis in de kerk, om 15:00 uur optreden Boris Visser

02 september 2017

zaterdag 2 september is er om 15:00 uur een muzikaal optreden Van Boris Visser

In de periode van 1 juli tot en 9 september zijn de Hervormde kerk en de Rooms Katholieke kerk geopend in het kader van Tsjerkepaad. Een mogelijkheid om de kerkgebouwen van binnen te bekijken op elke zaterdag tussen 13:30 uur en 17:00 uur.

De Hervormde kerk en de Lemster Toer zijn dit jaar 301 jaar jong. Een reden om daar aandacht aan te besteden. Zo is in de genoemde periode op zaterdagmiddag om 15:00 uur een muzikaal optreden, wordt een toelichting gegeven op het interieur, en voor de jongeren is er een lesbrief over de kerk die ze kunnen gebruiken voor hun zoektocht door de kerk. Kortom de moeite van een bezoek waard.

Deze zaterdag zal er een muzikaal optreden zijn van. Boris Visser.

Boris Visser is klassiek violist/altviolist. Hij woont in Munnekeburen en heeft familie in Lemmer. Na zijn klassieke opleiding aan het conservatorium in Amsterdam verbreedde hij zijn muzikale interesse, en hoewel zijn grote liefde nog steeds bij de barok- en kamermuziek ligt, heeft hij ook meegespeeld met onder andere tango-orkest Sexteto Canyengue, en musicals als de Lion King en Fiddler on the Roof. Ook geeft hij priveles aan beginners en gevorderden.

 

Na afloop of voorafgaand is de tip van de dag, loop " het rondje Dok", Gezellig langs de terassen, winkels en de monumentale panden van het centrum van Lemmer wandelen en genieten. Kijk op de site www.oudlemmer.nl

 

Zaterdag 9 september (alweer de laatste muzikale middag) is er in het kader van Nazomeren nog veel meer muziek in de kerk.