23 juli Hinke en Eize

23 juli 2022

Door de vrijwilligers die meewerken een de openstelling van de kerken en de stichting Oud Lemmer, wordt deze muzikale actie georganiseerd.

U kunt vanmiddag luisteren naar KLONJE, bestaande uit Hinke Keulen zang en Eize van der Sluis gitaar en zang. KLONJE is Fries voor eau de cologne, water uit Keulen. De naam verwijst niet alleen naar de achternaam van Hinke, maar ook naar de gevoelens die de geur van KLONJE kan oproepen: verlangen naar vroeger, herinneringen aan een (misschien verloren) liefde, heimwee naar de plaatsen waar je niet meer bent. Maar ook de gevoelens van liefde, hoop  en inspiratie. Wij brengen vanmiddag een stuk of tien liedjes ten gehore waarin die 'zaken' een rol spelen. Deels eigen werk en in verschillende talen, maar met name het Frysk. Wij wensen u een ontspannen half uurtje luistermuziek.

Na afloop is de tip van de dag, loop " het rondje Dok", Gezellig langs de terrassen, winkels en

de monumentale panden van het centrum van Lemmer wandelen en genieten. Loop na dit bezoke nog even naar de RK kerk in de Schans. Een bezoek aan deze kerk is meer dan de moeite waard.

Kijk op de site www.oudlemmer.nl en voor livebeelden op www.webcamlemmer.nl

Hieronder het programma op de andere zaterdagmiddagen, ook om 15:00 uur tijdens muziek in deze kerk;

30 juli Wim Houtsma,

6 augustus  Twalud,

13 augustus geen optreden,

20 augustus Fokke Klijnsma,

27 augustus Klaas Lemstra en Anki Kuipers,

3 september nog ruimte geef u op via de mail oudlemmer@dds.nl

10 september verschillende optredens ook in het centrum vanwege het UITfestival..

Zondag 11 september ook om 15:00 uur in deze kerk, optreden met toegankelijke klassieke muziek zie voor meer info www.oudlemmer.nl