17 december Dickens festival

17 december 2016

In navolging van het beroemde kerst evenement in Deventer, Drunen en Haarlem, zal er dit jaar ook in Friesland een vergelijkbaar evenement worden georganiseerd.

Een fraaie looproute door het centrum van het oude vissersdorp Lemmer leidt u langs straattheater, korpsen, koren en andere verrassende acts.

De traditionele kerstmarkt wordt tussen en na de te lopen route opgesteld, allemaal in de sfeer en stijl van de Engelse schrijver Charles Dickens.

Beide avonden worden afgesloten met een openlucht concert door een tweetal American Black Gospel koren met begeleidingsband, die zeker alle bekende kerstliederen zullen laten klinken.

Om het evenement te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar acteurs, figuranten, zangtalent, beoefenaars van oude ambachten, schminkers, kleding naaisters, stylisten, kaart controleurs, cateraars, het opbouwen en afbreken van decors en overige vrijwilligers.

We roepen iedereen op om mee te doen. Ook mensen buiten de regio Lemmer kunnen meedoen. geef je op !

 

Dit evenement wordt georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Lemmer in samenwerking met uitvoerend producent Boschma cases.

 Kijk voor meer info op www.dickensfestijnlemmer.nl