Koor Excelsior tijdens UITfestival DFM

10 september 2022

U kunt vanmiddag luisteren naar het gemengd koor van Muziek en Zangvereniging Excelsior uit Lemmer. De vereniging bestaat uit een harmonie (opgericht in 1896) en een gemengd koor (opgericht in 1914). Excelsior heeft wat dat betreft haar sporen in Lemmer behoorlijk verdiend en treedt regelmatig gezamenlijk of afzonderlijk van elkaar op.

Vanmiddag zal het koor een deel van haar repertoire aan u ten gehore brengen onder leiding van onze enthousiaste dirigent Jan Andries Dijkstra. Ons repertoire is afwisselend. Van klassiek tot modern en in meerdere talen. 

Heeft u zin gekregen een keer vrijblijvend een repetitie bij te wonen ? We repeteren op woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur in de Hege Fonnen. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar Christien Ortelee (christienortelee@gmail.com)

Wij wensen iedereen veel luisterplezier !

Na afloop is de tip van de dag, loop " het rondje Dok", Langs de andere optredens en de marktkramen met veel inforamtie . Maar natuurlijk ook gezellig langs de terrassen, winkels en de monumentale panden van het centrum van Lemmer wandelen en genieten. Loop na dit bezoek nog even naar de RK kerk in de Schans. Een bezoek aan deze kerk is meer dan de moeite waard.

Kijk op de site www.oudlemmer.nl en voor livebeelden op www.webcamlemmer.nl

 

Zondag 11 september ook om 15:00 uur in deze kerk, optreden met toegankelijke klassieke muziek zie voor meer info www.oudlemmer.nl