10 september UITfestival DFM vanaf 13:00 uur

10 september 2022

Wolkom bij de eerste editie van het UITfestival DFM in Lemmer! De aftrap van een nieuw cultureel seizoen, van 13.00-17.00 uur. 'Wat kun je zoal doen, beluisteren, bewonderen?' Zing of speel mee met de gezamenlijke opening van dit culturele festival om 13.00 uur. Vervolgens is er in en rond de Tsjerke oan 't Dok muziek, dans- en dichtkunst, voor het voormalige Gemeentehuis blues, rock en popmuziek. Aan de Langestreek zijn doe-mee-optredens! Zie het schema bij de foto's Natuurlijk kun je informatie en inschrijfmogelijkheid vinden bij de stands van enkele culturele organisaties en werk bewonderen van diverse kunstenaars o.a. Gastvrij Lemmer, Lemster Palet, Woudagemaal, Lemster Dickens Festijn, Jeugdschaken, Franklin Fine Art en Diana ten Boon Kunst en Design En dit is nog niet alles. Gedurende de gehele middag kun je je laten je inspireren door de foto-expositie en andere kunst-projecten van Kunst&Meer/De Tsjûkemar op de Markt.

Bezoek de gezellige Huiskamerbibliotheek van Lemmer op de Schulpen, of laat je vereeuwigen d.m.v. een foto in een striptekening 'Onder de Hoek'.

 Nog tijd over? Deze middag zijn ook Museum Lemmer en de H. Willibrorduskerk aan de Schans geopend. Dit alles tot 17.00 uur. Daarna lekker nagenieten op een van de terrassen langs het water. Voor meer informatie kijk op:  UITfestival

We gaan elkaar zien in Lemmer, tot dan.